Medlemsbedrift nummer 100

Dialog Norge ble medlem nummer 100 i Næringsforeningen så langt i 2023. De meldte seg inn for tilgang til nettverksbygging og gode råd.

t.v. Ole Grieg og Christian Berthelsen feirer med marsinpankake på Rosenkildehuset.

t.v. Ole Grieg og Christian Berthelsen feirer med marsinpankake på Rosenkildehuset.

t.v. Ole Grieg og Christian Berthelsen feirer med marsinpankake på Rosenkildehuset.

– Jeg skulle gjerne vært der. I England får man ikke tak i like god marsipankake, sier daglig leder i Dialog Norge, Terje Vangen Schea, over telefon fra West Yorkshire.

Dialog Norge er et telemarketing selskap med 45 ansatte som setter søkelys på humanitære medlemsorganisasjoner. Siden oppstart i 2010 har det vært et virtuelt selskap hvor alle ansatte jobber hjemmefra.

– Det fungerer veldig godt. Alle får god opplæring og vi setter trivsel høyt på agendaen, sier seniorrådgiver Ole Grieg i Dialog Norge. Han har dukket opp på Rosenkildenhuset med kollega Christian Bertelsen for å spise kake og feire anledningen.

– Ikke si til fastlegen min at jeg tar enda et kakestykke, humrer Grieg.

Bærekraft og nettverksbygging
Dialog Norge jobber med 50 ulike humanitære organisasjoner i løpet av et år, alt fra små til store kampanjer. Noen av kundene deres i Stavanger-regionen er Fontenehuset og Varmestuen. Nasjonalt jobber de blant annet med organisasjoner som Norsk Folkehjelp, Plan, Mental Helse Ungdom og Kirkens Bymisjon. Dialog har også en egen avdeling som jobber med møtebooking og salg. 

– En av grunnene til at vi ble medlem i Næringsforeningen er at vi ønsker å være en del av en positiv trend i næringslivet. Bærekraft er en viktig sak for oss og vårt inntrykk er at Næringsforeningen tar dette på alvor, sier daglig leder i Dialog Norge, Terje Vangen Schea.

Han trekker også frem behovet for nettverksbygging i Stavanger-regionen gjennom Næringsforeningen. Videre har Dialog Norge mange ansatte som bor i utlandet og gjennom et medlemskap i Næringsforeningen kan de få tilgang til gode råd og hjelp ved behov.

– Det er viktig å knytte kontakter utenfor bedriften for å få inspirasjon og nye bekjentskap. Vi vet at dette er en veldig aktiv og god næringsforening, sier Vangen Schea.

Medlemsfordeler i Næringsforeningen
– Vi ønsker Dialog Norge varmt velkommen og gleder oss til å se mer av dem fremover, sier daglig leder i Næringsforeningen, Harald Minge.

For Næringsforeningen er medlemmene selve grunnmuren. Daglig jobbes det på vegne av medlemsbedriftene for å fremme næringslivets interesser og sikre at regionen har de kvaliteter som gjør at folk ønsker å bo og arbeide her.

– Vi ønsker å bidra til at våre medlemsbedrifter, slik som Dialog Norge, skal ha best mulige rammevilkår i næringslivet, avslutter Minge.

Totalt består Næringsforeningen av 2000 medlemsbedrifter og mer enn 150.000 ansatte i regionen.

Trykk her for å se medlemsfordelene du får i Næringsforeningen, og hvordan du melder deg inn.