21.nov

Førjulstreff i Hvelvet

Du er allerede påmeldt dette arrangementet

Fyll inn organisasjonsnummer eller navn
Ved mange, eller mangelfulle treff, bruk organisasjonsnummer.
Ingen bedrifter funnet
Feil selskap?
Det er ikke flere plasser igjen for denne rabattkoden.
Fjern koden for å melde deg på til standard pris.
{{price}},- eks. mva.
Vi gjentar fjorårets suksess og innvier adventstiden med førjulstreff i Hvelvet. The Voice-vinner Inger Lise Hope vil innlede førjulstiden. Men før det retter vi blikket framover og spør utvalgte næringslivsaktører: Hvor er vi om 5–10 år?

Vi får med oss Inger Lise Hope, vinner av The Voice 2024 – og dermed Norges beste stemme dette året. Hun vil sette oss i førjulsmodus. Hennes klokkeklare stemme og formidlingsevne i TV-programmet gjorde Inger Lise Hope til en nasjonal entertainer.

Situasjonen for næringslivet på Jæren er i stadig forandring. Utfordringer og nye muligheter møter oss stadig. Tre innledere vil hjelpe oss å løfte blikket og se litt framover:

  • Daglig leder i Kverneland Group, Lars Rotseth, vil dele tanker om teknologi og utvikling. Han har ledet produksjonen av både roboter og landbruksredskaper, og vil ut fra overskriften Fra tradisjon via innovasjon til fabrikasjon dele noen av sine tanker om utvikling.
  • All vår virksomhet skjer i en kommune i en region. Kommunedirektøren i Hå kommune, Anne Berit Berge Ims, vil peke på hvordan kommunene er helt sentrale i å binde en region sammen, og hvordan vi i årene framover kommer til å slåss om de samme folkene. Hun vil si litt om hvordan kommunene vil måtte arbeide for å møte framtidens utfordringer.
  • Næringslivet må tilpasse stadig endrede rammevilkår. Aqua Robotic, som ledes av Kjetil S. Njærheim, leverer til oppdrettsnæringen, en næring i rask endring med stadig nye forventninger og krav. Han vil si noe om hvor denne virksomheten kan være om 5 til 10 år.

Håper flest mulig setter av hele kvelden og henger igjen etter middagen. Vi byr på livemusikk, og lover gode muligheter for mingling og god drøs med kjente og kjære. Vi gleder oss til å innta Kulturbanken sammen med dere. 

I forkant av førjulstreffet inviterer U37, alle unge til et eget opplegg. Les mer HER og del med de unge i din bedrift. 

Det blir mulighet for å kjøpe drikke i baren hele kvelden.
Eventuelle allergier skrives i kommentarfeltet ved påmelding. 

 

>> For mer informasjon vennligst kontakt Jonas Skrettingland.
>> No shows vil bli fakturert dersom avbestilling ikke er gjort innen 48 timer før møtestart.

 

Treffpunkt Jæren arrangeres i samarbeid med:

Foredragsholdere

Lars Rotseth

Lars Rotseth er daglig leder for Kverneland Group Operations Norway, lokalt bedre kjent som Plogfabrikken, samt divisjonsdirektør for en av Kverneland-konsernets divisjoner. Tidligere var han 12 år i robotindustrien, der han blant annet var globalt ansvarlig for både produksjon og utvikling av roboter. Lars Rotseth har i tillegg til offiserutdannelse fra Luftkrigsskolen, utdanning som Diplomøkonom fra NHH og Strategisk ledelse og Logistikk fra BI.

Anne Berit Berge Ims

Anne Berit Berge Ims er ny kommunedirektør i Hå kommune. Hun har tidligere vært  kommunedirektør i Randaberg, Hå og Flekkefjord.

Remy Atle Bilsback

Remy Atle Bilsback er kundemegler valuta og rente i Sparebanken Vest. Han er utdannet siviløkonom ved Arizona State University i USA. Han har jobbet innen bank, industri og som konsulent siden 1996, og har blant annet jobbet med økonomiske makroanalyser, valuta og renter.

Kjetil Storhaug Njærheim

Kjetil Storhaug Njærheim er daglig leder i Aqua Robotics. Kjetil er en ekte jærbu som ønsker å løfte næringslivet på Jæren opp og fram. Han har en mastergrad i International Business og har tidligere vært sentral i oppbyggingen av Envirex Group. Kjetil er leder i Næringsforeningens lokalstyre for Jæren.

Andre lignende møter:

04. nov 2024 -

Nettverksfrokost for nye medlemmer

12. nov 2024 -

Arena Ryfylke 2024: Kraftfull livsglede

14. nov 2024 -

Årets bedrift 2024

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner