Hun er Petro Lady of the Year
Elisabeth Haram i Odfjell Technology vant prisen Petro Lady of the Year 2024. Foto: Arne Birkemo

Hun er Petro Lady of the Year

«Vinneren er en kvinne som inspirerer, motiverer og engasjerer kvinner og menn over hele verden», var noe av juryens begrunnelse.
08.mars 2024 Arne Birkemo

Petro Ladies Club, i samarbeid med Næringsforeningen i Stavanger-regionen, arrangerte en stor konferanse på selveste kvinnedagen 8. mars.

Zetlitz-hallen i Stavanger konserthus var stappfull. Nærmere 800 kvinner, og noen menn, deltok på konferansen med navnet «Makt – penger – fremtid» 

Etter å ha hørt på utallige foredrag, debatter og fått inspirasjon og påfyll fra blant annet Anita Krohn Traaseth, Karl Johnny Hersvik, Sunniva Rose, Tina Bru, Hadia Tajik, Sissel Knutsen Hegdal og Benedicte Schilbred Fasmer, var det tid for å dele ut prisen: Petro Lady of the Year 2024.

Zetliz-hallen var stappfull, cirka 800 deltakere.

Blant de fire finalistene var det Elisabeth Haram i Odfjell Technology som steg til topps. 

– Veldig hyggelig. Det betyr mye at vi som kvinner har et «community», en organisasjon som faktisk stort sett jobber for oss kvinner i olje- og gassbransjen. Petro Ladies Club har vokst kjempebra her i Stavanger, og nå begynner det å bli landsomfattende. Det er helt vanvittig det disse kvinnene har fått til. Å bli nominert av kvinner, bli stemt fram av kvinner og heiet på av kvinner er faktisk viktig. Veldig stas, sier den stolte vinneren til Næringsforeningen.

Prisen ble utdelt av Sola-ordfører Janne Stangeland Rege, som fikk gleden av å lese opp juryens begrunnelse.

– Vinneren er en kvinne som inspirerer, motiverer og engasjerer kvinner og menn over hele verden. Hun er en kvinne som ikke bare har ambisjonene på plass, men som også har gjennomføringsevne - og hennes beslutninger og anbefalinger når fram til å påvirke tusenvis av menneskers liv og arbeid, sa Stangeland Rege og fortsatte:

– Et praktisk og jordnært vesen. En kvinnelig leder som har sin egen lederstil og egne verdier. Hun har omsorg for ansatte og deres velferd og sikkerhet hele tiden. Hun har gjort det til en kampsak å fremme kvinners karriere og arbeidsvilkår, samtidig som hun skal ta Odfjell til nye høyder.

 

LES OGSÅ: Robot-gründer får kjempekontrakt

LES OGSÅ: Leder-duo med nytt bærekraft-verktøy

 

Fire finalister

De andre finalistene var Torbjørg Opedal VP i Subsea og Aker BP, journalist og kommentator i Stavanger Aftenbland, Hilde Øvrebekk og Cecilie Sælen, CEO i CCB Subsea.

Finalistene på scenen.

Dette var de nominerte kvinne som ikke kom til finalen:

Siv Hanne S. Løkkesveen

Camilla Salthe

Ragnhild Abercombie

Kristin Fejerskov Kragseth

Soledad Lysak

Evy Glørstad

Kristina Helland-Hansen

Louise Michaelsen

Ana Steen

Linn Katrine Høie

Ingrid Schifloe

Ida Ianssen Lundh

Ingrid Sølvberg

Fiona Dewey

Stine Bjørnevold Bakken

Rannveig Storebø

Camilla Emilie Hatleskog

Wenche Dahlen Foldnes

Kari Nielsen

Marianne M. Bjelland 

Andre liknende nyheter

SOMMERPRATEN: Sissel Knutsen Hegdal

Stavanger-ordfører Sissel Knutsen Hegdal (H) tilbereder gjerne en god fiskerett når hun skal imponere, men egentlig foretrekker hun det enkle.

Samler seg på Jæren: – Mer enn bare traktor og «sorpa»

Teknologibedriftene på Jæren samler seg for å markedsføre fagmiljøet, skape identitet, arbeidsplasser og tiltrekke seg ny arbeidskraft.

Reiseliv: 7 av 10 tror på like bra eller bedre sommer

Reiselivsbransjen er positiv før sommeren, men det er ikke alle steder vi får ut potensialet. – Trist at regionen ikke klarer å utnytte potensiale det…

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner