Inviterer næringslivet i Stavanger til India

Inviterer næringslivet i Stavanger til India

India er en av verdens raskest voksende økonomier, og med en ny handelsavtale på trappene, ser mange norske bedrifter potensialet i å etablere nye partnerskap.
08.oktober 2024 Randi Mannsåker

Næringsforeningen i Kristiansandsregionen, Norway India Chamber of Commerce og Innovasjon Norge organiserer en delegasjonsreise til India, hvor også næringslivet i Stavanger regionen er invitert.  

Formålet med reisen er å utforske de økende forretningsmulighetene i India, spesielt innen teknologi, IT-industri, maritim industri, fornybar energi og for selskaper i vekstfase.

Turen vil inkludere en todagers konferanse i Mumbai, hvor deltakerne får mulighet til å møte relevante partnere basert på deres bransjer og behov. Dette målrettede nettverket kan bli avgjørende for norske bedrifter som ønsker å ekspandere til det indiske markedet.

Her kan du lese mer om turen og melde deg på.

– Dette er stedet å være for de som vil bygge samarbeid med indiske aktører. I tillegg til Agder, vil flere bedrifter fra resten av Norge også delta, sier Trond Backer, administrerende direktør i næringsforeningen i Kristiansandsregionen.

I mars arrangerer Næringsforeningen i Stavanger-regionen et medlemsmøte om muligheter i India, i samarbeid med Innovasjon Norge og den indiske ambassaden i Norge.

– Delegasjonsreisen i november gir bedrifter i Stavanger-regionen som allerede er klare til å posisjonere seg i det indiske markedet en unik anledning til å knytte verdifulle kontakter, sier Harald Minge, administrerende direktør i Næringsforeningen i Stavanger-regionen.

 

Andre liknende nyheter

TV: Dette er viktig i statsbudsjettet

Næringsforeningen gir deg det du måt vite om statsbudsjettet for 2025.

Statsbudsjettet: Utpekt som tapere, men bidrar mest

Vi skal ha den dyreste strømmen, det svakeste universitetet de dårligste veiene og det verste jernbanetilbudet, foreslår regjeringen! Samtidig er det…

Fakta, fake news og følelser

«Hvis fakta sårer følelsene dine, bør du skaffe deg nye følelser og ikke nye fakta!»

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner