Kvartalsrapport for aksjetipsene i 2023
De fire eksperetene var samlet i januar for å dele sine tips for Aksjeåret 2023. T.v. Beate Bredesen, Robert Næss, Sondre Bakketun og Frank Harestad. Foto: Marius Johnsen

Kvartalsrapport for aksjetipsene i 2023

I januar ga fire eksperter sine beste aksjetips på for 2023. Foreløpig leder Frank Harestad, fondsforvalter i Heimdalfondene i konkurransen om de beste aksjetipsene. Her kan du se hvordan det har gått så langt.
24.august 2023 Julia Sandstø

Aksjeåret har vært et fast innslag på nyåret i Næringsforeningen siden 2005. I fjor vant Alexander Stensrud med en avkastning på 15,6 prosent og slo hovedindeksen på Oslo Børs med god margin. Årets eksperter er Frank Harestad, Robert Næss, Sondre Solvoll Bakketun og Beate Bredesen.

Her er tipsene de fire ekspertene ga i starten av 2023:

Robert Næss, investeringsdirektør i Nordea (hittil +22,75 prosent)
Elmera Group 
Sparebanken Vest
Atea (eventuelt Ebay - dersom du ser internasjonalt)

Frank Harestad, fondsforvalter i Heimdalfondene (hittil +32,2 prosent)
Schibsted
Seadrill
Odfjell Technology

Sondre Solvoll Bakketun, porteføljeforvalter i Skagenfondene (hittil +14,3 prosent)
Telenor
Salmar
Sparebanken Vest

Beate Bredesen, senior porteføljeforvalter i Sparebank 1 Fondene (hittil -4,16 prosent)
Aker ASA
Austevoll Seafood
Telenor

Etter årets andre kvartal slår nesten alle forvalterne fortsatt hovedindeksen på Oslo Børs med god margin som har hatt en oppgang med 3,44 prosent fra 5. januar 2023.

Odfjell Technology har falt litt, men Seadrill fortsetter veksten. Dette fører til en fortsatt tydelig ledelse for Frank Harestad så langt i konkurransen.

Robert Næss sin portefølje har vokst med 15,29 prosent fra første kvartal og har dermed kvartalets beste avkastning. Den tydelige oppgangen tar han fra 6 prosent til 23 prosent avkastning totalt sett og tar over konkurransens andreplass. Elmera Group er driveren bak dette.

 

Andre liknende nyheter

SOMMERPRATEN: Sissel Knutsen Hegdal

Stavanger-ordfører Sissel Knutsen Hegdal (H) tilbereder gjerne en god fiskerett når hun skal imponere, men egentlig foretrekker hun det enkle.

Samler seg på Jæren: – Mer enn bare traktor og «sorpa»

Teknologibedriftene på Jæren samler seg for å markedsføre fagmiljøet, skape identitet, arbeidsplasser og tiltrekke seg ny arbeidskraft.

Reiseliv: 7 av 10 tror på like bra eller bedre sommer

Reiselivsbransjen er positiv før sommeren, men det er ikke alle steder vi får ut potensialet. – Trist at regionen ikke klarer å utnytte potensiale det…

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner