Ni spennende bedrifter er klar for unge styrekandidater

Ni spennende bedrifter er klar for unge styrekandidater

I jakten på styreerfaring har nærmere 40 unge arbeidstakere deltatt i Næringsforeningen sitt styreprogram, Styrekandidatene. Her ser du bedriftsstyrene i 2023 og hvordan du søker.
23.november 2022 Elianne Strøm Topstad

Ni spennende bedrifter i Stavanger-regionen er klar for å åpne dørene til sitt styrerom, for unge som ønsker styreerfaring:

Proptly   Folkehallene   HIKE kommunikasjon   IVOLV   IK Norway    Nordic Steel   DX   Grensesnitt   InfoTiles

Alle styrene har godt etablert styrearbeid og er svært opptatt av å utvikle dette videre. De søker ulik kompetanse, men flere er på jakt etter kandidater med erfaring innen bærekraft, marked, salg og teknologi.

Behov for ung kompetanse i styrerommet
Styrekandidatene er et initiativ fra Næringsforeningen sin ressursgruppe U37, og ble startet i 2018. Styrekandidatene, er et 1-årig program som skal bidra til at unge arbeidstakere blir attraktive for profesjonelle styreverv.

Gjennom Styrekandidatene får bedrifter mulighet til å bli kjent med dyktige kandidater, uten kostnad og risiko. Tilbakemeldingene har vært svært positive, og flere av kandidatene har i ettertid fått fast styreverv. I sommer tok Næringsforeningen en prat med noen av styrelederne og kandidatene som har vært med.


Åpen for søknader
Vi er nå klare for å rekruttere til 2023. Søknadsfrist er 9. desember. Mer informasjon om styrene og søknadsprosess finner du her: https://www.naeringsforeningen.no/u37-styrekandidatene/

Intersearch er med som solid samarbeidspartner, og er ansvarlig for utvelgelse av kandidater og oppfølgning av kompetanse. 

Andre liknende nyheter

SOMMERPRATEN: Sissel Knutsen Hegdal

Stavanger-ordfører Sissel Knutsen Hegdal (H) tilbereder gjerne en god fiskerett når hun skal imponere, men egentlig foretrekker hun det enkle.

Samler seg på Jæren: – Mer enn bare traktor og «sorpa»

Teknologibedriftene på Jæren samler seg for å markedsføre fagmiljøet, skape identitet, arbeidsplasser og tiltrekke seg ny arbeidskraft.

Reiseliv: 7 av 10 tror på like bra eller bedre sommer

Reiselivsbransjen er positiv før sommeren, men det er ikke alle steder vi får ut potensialet. – Trist at regionen ikke klarer å utnytte potensiale det…

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner