Ny rekord: Over 6100 deltakere!
Næringsforeningen var til stede under Arendalsuka med det helelektriske fartøyet «Rygelektra». Foto: Marius Johnsen

Ny rekord: Over 6100 deltakere!

Totalt har Næringsforeningen arrangert 113 møter hittil i år med over 6100 deltakere.
23.august 2023 Julia Sandstø

Næringsforeningens halvårsrapport for våren 2023 ligger klar. Den viser en rekord i antall deltakere sammenliknet med samme tid i fjor. Forventningene til møtehøsten er desto større.

– Vi er veldig fornøyd med å slå vår egen rekord på antall deltakere. Vi etterstreber variasjon og kunnskapsdeling i alle våre arrangementer. Slik det ser ut nå, vil vi ha enda flere deltakere i andre halvår, sier Inger Tone Ødegård, strategidirektør i Næringsforeningen.

Gode tilbakemeldinger

Etter samtlige arrangementer får deltakere mulighet til å gi tilbakemeldinger gjennom evalueringsverktøyet Questback. Evalueringene viser stor grad av tilfredshet i totalen for hvert enkelt arrangement, med et snitt på 5,2 av 6 som maksimal score. Dette er en oppgang fra 2022.

Næringsforeningen hadde satt seg som mål å ha minst 30 prosent kvinnelige foredragsholdere i 2023. Halvårsrapporten viser at blant 261 foredragsholdere er 36 prosent kvinner. Næringsforeningen etterstreber mangfold blant tema, kursholdere og foredragsholdere.

Prosentvis var det flest kvinnelige deltakere på lederskolen og øvrige faglige kurs.

Høsten 2023

Næringsforeningen ønsker velkommen til en rekke store konferanser i høst. Lyspunktene blir blant annet bærekraftskonferansen Pionér, Boligkonferansen, lederkonferansen FOLK, Årets bedrift og Julemøte i Teateret.

Se https://www.naeringsforeningen.no/moeter/ for full oversikt over høstens arrangementer.

Sitter du inne med en god idé til møtetemaer, kurs eller foredragsholdere? Send en mail til hembre@naeringsforeningen.no

 

Andre liknende nyheter

SOMMERPRATEN: Sissel Knutsen Hegdal

Stavanger-ordfører Sissel Knutsen Hegdal (H) tilbereder gjerne en god fiskerett når hun skal imponere, men egentlig foretrekker hun det enkle.

Samler seg på Jæren: – Mer enn bare traktor og «sorpa»

Teknologibedriftene på Jæren samler seg for å markedsføre fagmiljøet, skape identitet, arbeidsplasser og tiltrekke seg ny arbeidskraft.

Reiseliv: 7 av 10 tror på like bra eller bedre sommer

Reiselivsbransjen er positiv før sommeren, men det er ikke alle steder vi får ut potensialet. – Trist at regionen ikke klarer å utnytte potensiale det…

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner