Et nytt konsept på Gladmaten
![](/media/forms/upload/form_6b1ebf3b-286f-477a-bd99-891e3516b14d/b4248f74-b0a9-4482-9393-c955d77e885e/frode.jpeg?mode=pad&width=500)
Gladmat er for mange sommerens høydepunkt, med nydelige matopplevelser fire dager til endes. Daglig leder for Gladmat, Maren Skjelde, forklarer at de har videreutviklet innholdet på Glamatfestivalen.
– I tillegg til alle de fantastiske utstiller-til-utstiller-turene, inneholder Gladmat utrolig mange aktiviteter. I "Kokepunktet", årets nye konseptområde, så samler vi mye av programmet. Det blir matkurs for barn, noen av våre flinkeste matfolk skal ha demo, det blir kokkekonkurranser og ikke minst arrangerer vi Kjøkkenfesten, sommerens koseligste minglearrangement, forklarer Maren Skjelde.
Kjøkkenfesten varer i to timer, og går hver ettermiddag fra kl. 17 - 19.
– På Kjøkkenfesten møter du kokker og produsenter, du får smake på noe godt i glass og på tallerken, og det blir musikk og underholdning. Alt ledes av Sigurd Sollien, så det er bare å glede seg til virkelig god stemning. Det er en perfekt anledning til å ta med kollegaer og kunder på en hyggelig sommeravslutning. Vi gleder oss og alle er hjertelig velkommen, avslutter Maren Skjelde.
Som medlem av Næringsforeningen kan du få god pris ved å benytte kampanjekoden Gladmatpartner.
Gladmatfestivalen arrangeres fra 29. juni - 2. juli i Stavanger sentrum.
Andre liknende nyheter
En av landets største: – Stor milepæl
Her blir en av landets største ladestasjoner åpnet av ordføreren i Sandnes. På anlegget kan seks store kjøretøy lade samtidig.
Utslippsmål for 2030 avgjøres i år
Årets statusrapport viser at målet om 50 prosent utslippsreduksjoner i 2030 fortsatt er innenfor rekkevidde.
VB starter satsingen på bærekraft for fullt
Ett år etter at rundt 50 rørleggerbedrifter valgte å etablere Norges første landsdekkende rørleggerkonsern, tar VB Gruppen fatt på nye krav og forvent…